PERSOONLIJKE VEILIGHEIDSKUNDIGE ONDERSTEUNING
voor het MKB in Groningen, Friesland en Drenthe

Heb je een RI&E gedaan en de veiligheid op de werkvloer écht goed op orde?

Of kom je, net als veel andere bedrijven, niet aan toe aan het invullen van de RI&E en het opstellen van het plan van aanpak, omdat het nou eenmaal niet jouw corebusiness is?

NRdoet. maakt jouw RI&E en helpt je om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen. Samen maken we veilig werken eenvoudig. 

RI&E ABONNEMENT

 Sluit een abonnement af voor een jaar lang veiligheidskundige ondersteuning.

Kies het + of ++ abonnement voor het 1e jaar. We starten met het op- of bijstellen van de RI&E en zorgen dat de acties in het plan van aanpak in orde komen. In jaar 2 loopt alles al en heb je voldoende aan alleen de ondersteuning.  

RI&E en LOS AANBOD

Heb je alleen een opstart nodig en pak je het daarna zelf op? Dan kun je kiezen voor losse producten. Van een complete RI&E of een verdiepende RI&E tot het uitvoeren van werkplekinspecties.

Als je later toch flexibele veiligheidskundige ondersteuning wilt kun je alsnog voor 1 van de abonnementen kiezen. Het reeds betaalde bedrag wordt dan op het jaartotaal van het maandtarief ingehouden.

Met NRdoet. ben je verzekerd van passende veiligheidskundige ondersteuning in Groningen, Friesland en Drenthe.  

Een RI&E doen om met die informatie je eigen bedrijf veilig máken klinkt misschien niet leuk, maar het veilig hébben is dat natuurlijk wel.

De RI&E klaar...en dan? Klik hier voor meer informatie over veilig werken in de praktijk.


Wat moet de preventiemedewerker eigenlijk doen?


Over wettelijke verplichtingen gericht op veiligheid. Er is meer nodig dan een preventiemedewerker en RI&E.


Ik neem graag contact met je op om een afspraak te maken of telefonisch de mogelijkheden te bespreken. 

Bij Heusinkveld hebben we NRdoet gevraagd ons te ondersteunen bij alles wat veiligheid aangaat. Werkelijk alles wordt desgevraagd opgepakt en opgelost, van de volledige RI&E met de toets, tot toolboxen en VIB's. Met de kennis van zaken van NRdoet ben je verzekerd van een tot in de puntjes uitgewerkte veiligheidsportfolio!"

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn